BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN 23 NİSAN MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1823 Tarih: 22/04/2021 16:06
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN 23 NİSAN MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, “ 23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.” dedi.
 

T.B.M.M.’nin açılışının 101 nci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, “Cumhuriyete giden yolun çizildiği 23 Nisan, esaret altına alınmak istenen bir milletin bağımsızlık adına attığı tarihi adımlardan birisidir. Milli egemenliği tesis eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakârlıkların timsali olmuştur.
23 Nisan 1920 tarihi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu olduğu gibi, egemenlik yetkisinin millete verilişinin günü olması nedeniyle de büyük bir anlam ifade etmektedir.

Başkan CENGİZ Tüm dünya çocuklarının katılımıyla kutlanılan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının gelecekte ulusları yönetecek ve yönlendirecek olan nesilleri ortak bir coşku etrafında bir araya getirmesi münasebetiyle dünya barışına da katkısı yadsınamaz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyor, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir